Camping Vreehorst
Fietsvakantie Achterhoek

Fietsvakantie Achterhoek

  • Fietsverhuur op het park
  • Fiets- en wandelroutes
  • Unieke accommodaties

Fietsvakantie in de Achterhoek

Op zoek naar de perfecte fietsvakantie in Nederland? Dan bent u bij Camping Vreehorst aan het juiste adres! Op het park kunt u fietsen huren en vanaf het inspiratiepunt zult u de mooiste routes afleggen. Zo zijn er bij de receptie verschillende fietsroutes te verkrijgen en wanneer u het lastig vindt een keuze te maken biedt de routemixer dé uitkomst. Met de routemixer kunt u namelijk uw eigen route uitkiezen, zo ontdekt u al fietsend de bosrijke omgeving van de Achterhoek. Alles voor uw mooiste fietsvakantie in Nederland!

 
 

Cycling and hiking 🚶

You can find your favorite hiking or cycling route through the typical bocage landscape of the Achterhoek with the help of the route mixer at the inspiration point.

Nature 🌱

The nature around Winterswijk is beautiful. There are many ways to experience this nature.
 

Uw fietsvakantie in Nederland

Wanneer u op fietsvakantie naar de Achterhoek gaat, kunt u heerlijk overnachten op Camping Vreehorst. Hier kunt u kiezen uit één van onze comfortabele accommodaties welke geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Er is keuze uit de unieke accommodaties zoals de Skycabin waarbij u verblijft tussen de bomen of een glampingtent welke beschikt over een eigen badkamer. Ook zijn er gewone chalets aanwezig op het park welke van alle gemakken zijn voorzien, voor ieder wat wils! Tijdens uw fietsvakantie in de Achterhoek kunt u ook genieten van de vele faciliteiten van de camping. Zo beschikt het park over een binnen- en buitenzwembad, visvijver, sauna en een foodcorner. Genoeg te doen voor jong én oud!

 
 

Het park in het kort

  • Fietsroutes bij de receptie
  • Fietsverhuur op het park
  • Visvijver op het park
  • Ruime kampeerplekken
  • Luxe accommodaties
 

Wandelvakantie Nederland

Voor uw vakantie in de Achterhoek kunt u ook prachtige wandelingen maken in de natuur. Camping Vreehorst grenst bijvoorbeeld aan Bekendelle, in dit bos vliegt de ijsvogel en de gele kwikstaart vaak rond. Tijdens uw wandeling in de Bekendelle komt u helemaal tot rust in het stille bos. Ook ligt de camping dichtbij De Steengroeve. Dit is een bijzonder stuk natuur, bij De Steengroeve kunt u namelijk aardlagen bewonderen van 240 miljoen jaar oud. Bij de receptie kunt u vragen naar meerdere mooie wandelroutes. Camping Vreehorst is namelijk een officieel Toeristisch overstappunt vanwaar verschillende wandel en fietsroutes starten. Alles voor uw bijzondere overnachting in de Achterhoek!