Camping Vreehorst
Bijzonder overnachten achterhoek

Bijzonder overnachten in de Achterhoek

  • Unieke accommodaties
  • Luxe glamping mogelijkheden
  • Natuurrijke omgeving
 

Bijzonder overnachten in de Achterhoek

Ben jij opzoek naar een originele overnachting in Gelderland? Kom uniek overnachten bij onze Ardoer camping nabij Winterswijk. Met de grote keuze tussen accommodaties zit er zeker iets tussen waar jij je helemaal thuis voelt en bijzonder kunt overnachten in de Achterhoek. Geniet van de mooie omgeving en de leuke faciliteiten. Beleef jouw mooiste vakantie in Gelderland!

 
 

Unieke accommodaties

Door de verschillende originele huisjes en tenten heb jij alle keuze voor jouw perfect accommodatie. Zo kun je kiezen voor een knus Finse chalet met overdekte veranda welke ligt aan de recreatieplas, een luxe key west huisje, een duurzaam gebouwde trek-in, een living huisje aan het water of een unieke skycabin in de lucht! Voor ieder dus wat wils tijdens de bijzondere overnachting in de Achterhoek.

Wil jij liever kamperen? Dat kan ook! Op ons park staan safaritenten, luxe lodgetenten en round holly’s (een grote ronde koepeltent) met een prachtig uitzicht. Ook zijn er diverse kampeerplekken met of zonder privé sanitair waar jij jouw eigen tentje of caravan kan plaatsen. Wanneer jij komt kamperen op camping Vreehorst kun jij ook je hond meenemen aangezien alle plekken huisdiervriendelijk zijn! 

 

Keuze uit accommodaties zoals:

 
  • Luxe Lodge- en Safaritenten
  • Round Holly tenten
  • Finse Chalets
  • Key West- en Living huisjes
  • Trek-in
  • Skycabin
 
 

Uitstapjes bij Winterswijk

Tijdens jouw unieke overnachting bij Winterswijk zijn er vele leuke activiteiten om te ondernemen. Zo kun je met mooi weer een dagje naar een natuurgebied gaan zoals recreatiegebied 't Hilgelo. Dit is een mooie natuurgebied waar je heerlijk kan wandelen, fietsen of zwemmen. Ook kun je leuke wandelingen maken door het stadscentrum en bezienswaardigheden bekijken zoals onder andere de Jacobskerk of breng een bezoekje aan het museum Villa Mondriaan of Transit Oost. Dit is een museumwerkplaats waar vertelt wordt over de geschiedenis van het openbaar vervoer in de achterhoek. Wanneer het wat minder goed weer is zijn er ook vele leuke opties in Winterswijk. Zo kun je namelijk een dagje naar de sauna gaan bij de wellness, of een dagje karten bij de Kartbaan. Alles voor jouw originele overnachting in Gelderland!