Camping Vreehorst
Camping met recreatieplas

Camping met recreatieplas

  • Recreatieplas met zandstrand
  • 4,5 sterren familiecamping
  • Gelegen in Nationaal Landschap Winterswijk

4,5 sterren camping met recreatieplas

Een camping met recreatieplas is de ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen. Terwijl de kids spetteren in de recreatieplas geniet u van het zonnetje op het strand. Hiervoor bent u bij Camping de Vreehorst op de juiste plek. Onze camping met recreatieplas ligt in de Achterhoek, midden in Nationaal Landschap Winterswijk. U loopt dus zo de bossen in. Voor uw verblijf heeft u de keuze uit een ruime kampeerplaats met mogelijkheid tot privé sanitair of een comfortabele accommodatie. Ook kunt u kiezen voor glamping, de perfecte combinatie tussen kamperen en een vakantiehuis. Waar gaat uw voorkeur naar uit op onze camping met recreatieplas?

Overnachten op onze camping met recreatieplas

Kampeerliefhebbers genieten optimaal van onze camping met recreatieplas in de Achterhoek. Wij bieden diverse kampeerplaatsen: standaard- en plus comfortplaatsen en comfortplaatsen met privé sanitair. Afhankelijk van uw keuze beschikt u over 8-10 ampère elektra, wateraansluiting, TV-aansluiting en gratis wifi. Bent u geen kampeerder? Kies dan voor een van onze accommodaties. Deze zijn geschikt voor maximaal 6 personen en volledig ingericht. Wist u dat u ook de mogelijkheid heeft om bijzonder te overnachten? Onze Skycabin en Trek-in zijn hiervoor perfect!

Uw verblijf in het kort

  • Kamperen met mogelijkheid tot privé sanitair
  • Vakantiehuizen en glamping
  • Voor maximaal 6 personen
  • Honden zijn welkom

Camping met recreatieplas en zwembad

Camping Vreehorst biedt nog veel meer waterpret. Zo geniet u het hele jaar door van zwemplezier op onze camping met recreatieplas en zwembad. In onze recreatieplas kunt u meer dan alleen zwemmen. Zo kunt u dobberen op een rubberboot en uw vishengel uitgooien terwijl de kinderen zandkastelen bouwen. Onze binnen- en buitenzwembad bieden ook volop vermaak. Roetsj van de glijbaan, trek baantjes of relax op de ligbedden. U beleeft altijd veel waterpret, met goed én slecht weer.

We beschikken over veel meer faciliteiten. Ons recreatieteam zorgt voor een gevarieerd programma in de vakantieperiodes. De kinderen beleven de leukste avonturen! Ook kunnen u en uw kinderen de energie kwijt tijdens een potje voetbal, basketbal of tafeltennis. Even ontspannen en stoom afblazen? Bezoek onze sauna of neem plaats in onze horeca voor een hapje en een drankje. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onbezorgde vakantie op onze camping met recreatieplas en zwembad. 

Hier vindt u Camping Vreehorst ⤵

Veelgestelde vragen over een camping met recreatieplas

📍 Waar vind ik een leuke camping met recreatieplas in Nederland?

Camping Vreehorst is een camping met recreatieplas in Winterswijk. Perfect om te zwemmen, zonnen, een hengeltje uit te gooien en te dobberen met een bootje. Voor uw verblijf kunt u kamperen of een accommodatie huren. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

🏊‍♀️ Welke camping biedt een recreatieplas en zwembad?

Waterpret is natuurlijk een must tijdens een vakantie. Bij Camping Vreehorst beleeft u zwempret in zowel de recreatieplas als het zwembad. Ook is er een apart kinderbadje. Zo geniet jong en oud van uren waterplezier met goed én slecht weer.